Home nykøbing mors

Brusgaardsalle 7 7900 Nykøbing M – Villa – Home.dk

Villa – 7900 Nykøbing M – Brusgaardsalle 7

Villa til salg, Nykøbing M – Søger du en bolig langt ud over det normale – så tag et nærmere kig på denne dejlige ejendom. Nuværende ejere har i 2009 …

Villa til salg, Nykøbing M – Søger du en bolig langt ud over det normale – så tag et nærmere kig på denne dejlige ejendom. Nuværende ejere har i 2009 gennemgribende ombygget, tilbygget og moderniseret villaen, således den fremstår særdeles flot og indbydende.Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten – hverken ude eller inde, hvilken man straks ser, når man ankommer til Brusgaardsalle 7.Der er muret en 75 kvm dobbelt garage med direkte indgang til boligen. Der er er flotte flisebelægninger samt en smuk og buet trappeopgang til huset.  For at gøre huset så vedligeholdelsesfri som muligt, er der isat aluvinduer, og der er inddækket med zink. Taget er naturskifer.Indrettet med: entré med flot trappe til nederste etage, gæstebadeværelse, stort værelse, lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med opholdsrummet. Her er der en brændeovnsindsats, og der er skifer på dele af væggene, hvilket giver en rigtig hyggelig stemning i huset. Der er en lille karnap med udgang til en helt lukket terrasse. Endvidere rummer stueplan et meget stort soveværelse med walk-in closet samt adgang til et skønt badeværelse med speciallavet inventar.I nederste etage er der indrettet med 2 gode store værelser, depotrum, stort bryggers med direkte udgang til den isolerede garage. Garagen er med klinkegulve og også velegnet til gildesal, bordtennisrum eller lignende.Grunden er på 1044 kvm, og anlagt med en flot og lukket have. Der er gode terrasser, og ovenpå garagen er der lavet en stor tagterrasse med en dejlig udsigt over området. Forhør nærmere hos home Thisted.  

Villa – 7900 Nykøbing M – Frueled 13, Nykøbing Mors – Home.dk

Villa – 7900 Nykøbing M – Frueled 13, Nykøbing Mors

Villa til salg, Nykøbing M – Her kan man købe et dejligt hus som er omfattende moderniseret, dvs. der er lavet gulvvarme i hele stueplan, skiftet køkken, …

Villa til salg, Nykøbing M – Her kan man købe et dejligt hus som er omfattende moderniseret, dvs. der er lavet gulvvarme i hele stueplan, skiftet køkken, lavet badeværelse, skiftet gulve, skiftet lofter mv. Meget attraktivt beliggende med kort afstand til Dueholmskolen, Sportscenter, boldbaner, Gymnasiet, Handelsskolen, Morsø Teater osv.Grunden er på 847 kvm, anlagt med en stor græsplæne, så det er let at passe. Grunden går helt ned til Snerlevej. På sydsiden ved bagdøren er der lavet en skøn, stor terrasse.Huset er med et godt udnyttet boligareal på 95 kvm, hvortil der kommer garage og udhus.Indrettet med: entré, opholdsstue med stor åbning ind til et pænt spisekøkken. Herfra er der trappe til 1. sal, samt udgang til bryggers. Dejligt badeværelse i sænket niveau med bruseniche og lyse fliser.På 1. sal er der repos, værelse samt soveværelse.Dette er et oplagt alternativ til at bo til leje. Her kan man bo i eget hus, til en ganske lav månedlig udgift.Forhør nærmere hos home. 

Bakkevænget 44, Sønder Dråby 7900 Nykøbing M – Villa

Villa – 7900 Nykøbing M – Bakkevænget 44, Sønder Dråby

Villa til salg, Nykøbing M – Stor markant ejendom med et boligareal på 286 kvm, hvortil der kommer 177 kvm kælder, samt 36 kvm fritliggende garagebygning.

Villa til salg, Nykøbing M – Stor markant ejendom med et boligareal på 286 kvm, hvortil der kommer 177 kvm kælder, samt 36 kvm fritliggende garagebygning. Der er blot 200-300 meter til Limfjorden, og der er en rigtig fin fjordudsigt.Der har indtil år 2009 været drevet lægeklinik fra ejendommen, og der vil således let være plads til en form for liberalt erhverv på adressen.Grunden er på hele 4643 kvm, og er udlagt som en let kuperet have med masser af frugttræer. Haven er let at passe.I høj stueplan er huset indrettet med: vindfang, entrè med flot trappe til 1. sal, gæstetoilet, meget stort køkken-alrum med højt til loftet, brændeovn, udsigt og med udgang til en overdækket terrasse, 3 værelser tidligere brugt til lægekonsultation, venteværelse samt et toilet.På 1. sal er der en hyggelig opholdsstue med en fin udsigt, badeværelse med badekar/bruser, 2 håndvaske og gulvvarme, soveværelse samt 3 gode værelser.I kælderen er der vaskerum, fyrrum, bruserum, sauna, viktualierum samt disponibelt rum som også er med en bar. En særdeles spændende ejendom, med mange muligheder.Forhør nærmere hos home Thisted. 

Strandvænget 12, Sønder Dråby 7900 Nykøbing M – Home.dk

Villa – 7900 Nykøbing M – Strandvænget 12, Sønder Dråby

Villa til salg, Nykøbing M – Her er boligen til dig, der søger en bolig med en FLOT UDSIGT over Limfjorden!Huset er med eternittag og gode trævinduer.

Villa til salg, Nykøbing M – Her er boligen til dig, der søger en bolig med en FLOT UDSIGT over Limfjorden!Huset er med eternittag og gode trævinduer.Huset byder velkommen via entré/forgang med plads til garderobe og videre adgang til fordelingsgang, stue med trægulv og flot UDSIGT. Flot spisekøkken hvor dagens måltider kan nydes i ro og fred, 2 gode værelser, udestue med stort vinduesparti, hvorfra man har panoramaudsigt til fjorden. Fra udestuen er der udgang til terrassen. Fint badeværelse med bruseniche og skabsarrangement, baggang med plads til vaskemaskine, disponibelt rum, hvor oliefyret er placeret. Endvidere er der et stort disponibel rum som i dag bruges til billardrum. Foran huset er opført carport. Huset sælges som fritidshus, så indbo medfølger.Et spændende hus med mange muligheder, som bare venter på nye ejere! Vi viser gerne frem.Forhør nærmere hos home Thisted

Huse til salg i Nykøbing M-7900 | Estate Ejendomsmægler

Se alle huse til salg i Nykoebing-M-7900. Få det fulde overblik, uanset hvilken type hus du søger.

113 huse til salg i 7900 Nykøbing M – Boligsiden

Er du på jagt efter en villa i 7900 Nykøbing M, får du det helt store overblik på Boligsiden. Se alle 113 villaer til salg i 7900 Nykøbing M nu.

138 boliger til salg i 7900 Nykøbing M – EDC Boligindeks

137 boliger til salg i 7900 Nykøbing M – EDC Boligindeks

Hos EDC kan du finde alle boliger til salg i Danmark. Uanset om drømmeboligen er en bolig til salg midt i en storby, en landejendom nær strand og skov eller …

Hos EDC kan du finde alle boliger til salg i Danmark. Uanset om drømmeboligen er en bolig til salg midt i en storby, en landejendom nær strand og skov eller et charmerende rækkehus med en lille forhave.

Nybolig Morsø – Home | Facebook

Nybolig Morsø – Startside

Hos Nybolig kan vi gøre drømmen til virkelighed – hvad enten du skal købe eller sælge bolig Vestergade 10, box 15, 7900 Nykøbing Mors, Denmark.

Hos Nybolig kan vi gøre drømmen til virkelighed – hvad enten du skal købe eller sælge bolig Vestergade 10, box 15, 7900 Nykøbing Mors

Lejebolig Nykøbing Mors – ledige lejligheder og huse til leje

Lejebolig Nykøbing Mors – ledige lejligheder og huse til leje – Startside

Lejeboligen indeholder 2 vær. og har et areal på 41 kvadratmeter. Boligen er ikke møbleret. Lejeboligen er i Nørrebro i Nykøbing Mors.

Lejebolig Nykøbing Mors – ledige lejligheder og huse til leje. 1519 Synes godt om · 13 taler om dette. På denne side deler vi nye ledige lejeboliger i…

Keywords: home nykøbing mors