Kastrat krydsord

KASTRAT – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 5 løsningsforslag for ordet KASTRAT som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til KASTRAT.

Synonym for Kastrat – Synonymbog.com

Synonym for Kastrat

Ordet kastrat bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Kastrat forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Kastrat

KASTRAT – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

Løsningen på dette puslespil er 5 bogstaver og starter med bogstavet E. KRYDSORD BOG. Her er det rigtige svar på kastrat krydsord, hvis du har brug for …

Alle synonymer og løsninger til kastrat – Krydsordsløsninger

KASTRAT – Krydsord

Svar ✓ for KASTRAT i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste eunuk med 5 …

Svar ✅ for KASTRAT i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

kastrat — sproget.dk

Gå til ordbogens hovedside: dsn.dk/ro · kastrat kastrat sb. , -en, -er, -erne (mand der er blevet kastreret), i sms. kastrat-, fx kastratsanger …

Hvordan udtaler man “Kastrat” i tysk? – Bab.la

Hvad er udtalen af “Kastrat” i tysk? chevron_left. Udtale Oversætter Fraser open_in_new. chevron_right. volume_up. Kastrat {m} /ˈkastɾɑt/.

gilding — Den Danske Ordbog – Ordnet

Betydninger. kastreret mand SPROGBRUG gammeldags. Synonym kastrat.

Synonym til KASTRAT i kryssord – Kryssordbok

Synonym til KASTRAT i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

En kastrert okse kalles kastrat eller gjeldokse. Kilde:Wikipedia. Ordfakta: Kastrat er 7 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 5 konsonanter.

Behov for synonymer til KASTRAT for å løse et kryssord? Kastrat har 12 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Kastratens sidste sang – politiken.dk

28. apr. 2002 — I fysiologisk forstand var en kastrat imidlertid hverken mand eller … at cirka 70 procent af 1700-tallets operasangere var kastrater.

Keywords: kastrat krydsord