Knivholder ikea

UPPDATERA Knivholder, antracit, 20×50 cm – IKEA

Hurtig og nem opbevaring af køkkenknive ; HULTARP Magnetliste, 38 cm ; IKEA 365+ Knivblok, 13×24 cm ; KUNGSFORS Magnetliste ; UPPDATERA Knivholder, 20×50 cm.

UPPDATERA Knivholder, antracit, 20×50 cm Hold dine knive skarpe! Denne knivbakke passer på dine knive, så de bliver ved med at være skarpe og er nemme at finde, når du skal hakke og snitte. En enkel og praktisk bakke af plast, der er nem at gøre ren. Nem at tage op og gøre ren.

IKEA 365+ Knivblok, 13×24 cm

IKEA 365+ Knivblok – IKEA

UPPDATERA Bestikindsats, 32×31 cm. 59.-. (1). Sammenlign. UPPDATERA Knivholder, antracit, 20×50 cm. UPPDATERA Knivholder, 20×50 cm. 59.-. (11). Sammenlign.

IKEA 365+ Knivblok. Fleksibel opbevaring til knive, fordi knivblokken ikke har sprækker, men er fyldt med tætpakkede plaststrimler, så du kan placere knivene overalt i knivblokken.

KUNGSFORS Magnetliste, rustfrit stål – IKEA

KUNGSFORS Magnetliste, rustfrit stål. Inspireret af professionelle, men tilpasset til dig. Ligesom i et restaurantkøkken har vi fokuseret på holdbare materialer og smart vægopbevaring, der giver plads til hjemmets kreative kokke.

RETRÄTT Knivblok, birk – IKEA

RETRÄTT Knivblok, birk

HULTARP Magnetliste, sort, 38 cm – IKEA

HULTARP Magnetliste, sort, 38 cm Smarte løsninger, der frigør plads på køkkenbordet og sikrer, at du har tingene inden for rækkevidde – det er formålet med HULTARP serien med et traditionelt udtryk, der skaber en varm stemning i dit køkken.

Stort udvalg af knive og skærebrætter i høj kvalitet – IKEA

Stort udvalg af knive og skærebrætter i høj kvalitet – IKEA

Skær, hak og slib med knivskarpt udstyr fra IKEA – Knive og skærebrætter til kød, grønt og brød samt knivblokke og andet udstyr – Find det hele hos IKEA

UPPDATERA Bakke med knivindsats, lys bambus/antracit …

UPPDATERA Bakke med knivindsats, lys bambus/antracit, 20×50 cm – IKEA

UPPDATERA Bakke med knivindsats, lys bambus/antracit, 20×50 cm

Køb bestikindsatser, skuffeindsatser og bestikbakker – IKEA

Køb bestikindsatser, skuffeindsatser og bestikbakker – IKEA

Organiser køkkenskufferne med de rigtige indsatser, opdelere og bakker. Så har du altid et godt overblik. Se udvalget.

Knivholder – Diverse indretning – DBA

Keywords: knivholder ikea, knivholder til skuffe ikea