Nitromors jem og fix

Nitromors Original farve- og lakfjerner 375 ml | Køb i jem & fix

Et godt malerarbejde starter med en grundig afrensning. Derfor har vi i jem & fix et stort udvalg af grundrens til inden- og udendørs brug.

Nitromors original malingfjerner er ideel til at fjerne maling fra træ, metal og murværk. Påfør gelen med pensel og skrab af efter <1 time. Køb hos jem & fix.

Maling- og lakfjerner 750 ml – Luxi – Jem & Fix

Maling- og lakfjerner 750 ml – Luxi | jem & fix

Har du et gammelt træmøbel, kan du fjerne lak og maling, så det bliver klar til ny behandling. Se i filmen, hvordan du gør, og hvad du skal bruge.

Luxi maling- og lakfjerner anvendes til at fjerne gammel maling og lak fra træ, glas, sten og beton. Indeholder 750 ml. Køb den hos jem & fix.

Borup malerrens/grundrens 2,5 liter – Jem & Fix

Borup malerrens/grundrens 2,5 liter | jem & fix

Til afsyring af murværk, fjernelse af kalkaflejringer m.m.. Bør udelukkende anvendes udendørs. Vær opmærksom på, at dette produkt er faremærket: Fare.

Borup grundrens bruges til at rense/affedte malede flader, inden der males på ny. Køb Borup grundrens online her på siden eller i din lokale jem & fix.

Grundrens til inden- og udendørs brug – køb hos jem & fix

Borup cellulosefortynder bruges til afrensning og fortyndingen inden malerarbejde samt rensning af pensler efterfølgende. Kan også bruges til pletfjernelse.

Et godt malerarbejde starter med en grundig afrensning. Derfor har vi i jem & fix et stort udvalg af grundrens til inden- og udendørs brug

Behandling af møbel inden maling – se filmen her | jem & fix

Har du et gammelt træmøbel, kan du fjerne lak og maling, så det bliver klar til ny behandling. Se i filmen, hvordan du gør, og hvad du skal bruge.

Borup saltsyre 30% 1 liter – Jem & Fix

Borup saltsyre 30% 1 liter

30%. 1 liter

Borup cellulosefortynder 0,5 liter – Jem & Fix

Borup cellulosefortynder 0,5 liter | jem & fix

Borup cellulosefortynder bruges til afrensning og fortyndingen inden malerarbejde samt rensning af pensler efterfølgende. Kan også bruges til pletfjernelse. Indeholder 0,5 liter.

Borup cellulosefortynder 2,5 liter – Jem & Fix

Borup cellulosefortynder 2,5 liter | jem & fix

Borup cellulosefortynder bruges til afrensning og fortyndingen inden malerarbejde samt rensning af pensler efterfølgende. Kan også bruges til pletfjernelse. Indeholder 2,5 liter.

Borup saltsyre 30% 5 liter – Jem & Fix

Borup saltsyre 30% 5 liter | jem & fix

Borup saltsyre 30% anvendes til afsyring af murværk, fjernelse af kalkaflejringer og justering af pH-værdi i havebassiner og swimmingpools. Indeholder 5 liter.

Keywords: nitromors jem og fix