Studievejledning online

eVejledning – UddannelsesGuiden |

eVejledning

Åbningstider · Chat med en eVejleder · Ring 70 22 22 07 · Send en mail · Book et videomøde · Digitale oplæg · Sociale medier · Parat til at vælge ungdomsuddannelse?

eVejledning

Forside – StudievalgDanmark

Studievalg Danmark er Danmarks nationale vejledningsinstitution. Vi vejleder både unge og voksne i valget af videregående uddannelse. Læs mere om os her.

Vejledning om dit valg af uddannelse

Vejledning om dit valg af uddannelse — Uddannelses- og Forskningsministeriet

15. jun. 2022 — … studievejledning om dit valg af videregående uddannelse og erhvervsuddannelse. Vejledning foregår fysisk, online eller på telefon.

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, så er der hjælp at hente. Se hér, hvordan du kan få vejledning og inspiration.

Find din uddannelsesvejleder – Borger.dk

Elever kan vælge kommune, indtaste CPR-nummer og fornavn for at finde frem til sin vejleder.

Har du spørgsmål til dit studievalg? – Aarhus Universitet

Har du spørgsmål til dit studievalg? Spørg en studievejleder på AU

Studievejlederne i Vejledningscenter AU kan hjælpe dig, hvis du for eksempel: er i tvivl om, hvad du vil læse; har svært ved at finde ud af, hvilken uddannelse, …

Vores studievejledere er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om optagelse og adgangskrav i kvote 1 og 2 eller er i tvivl om dit studievalg.

Uddannelsesvejledning – EUC Online

Spørg vores studievejleder om onlineuddannelsen. Vores studievejleder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med en …

EUC Nordvestsjælland | online tilbyder onlineuddannelser inden for Kontor, Handel, Detail og Event på både EUS, EUD og EUX. Kontakt os gerne for vejledning.

Studievejledning | Online bookingsystem – GECKO Booking

Studievejledning | Online bookingsystem | Gratis demo

Er du studievejleder og vil du tilbyde online booking af studievejledning? Prøv et online bookingsystem fra GECKO Booking. Det er gratis og uforpligtende.

Studiernes egne vejledere – Aalborg Universitet

Hvis du er interesseret i at møde os, så tilbyder vi online møder, … skal du bare skrive en mail til den eller de studievejledere, du gerne vil møde, …

Aalborg Universitet – Kontakt her uddannelsernes studenterstudievejledere som kan hjælpe med spørgsmål om studiemiljø, praktik, jobmuligheder og meget mere.

Få den vejledning og hjælp du har brug for | HF Online – KVUC

Få den vejledning og hjælp du har brug for | HF Online | KVUC

HF Online Vejledningen hjælper dig med spørgsmål til HF Online. Du har mulighed for at få faglig hjælp, støtte og rådgivning under din uddannelse.

Keywords: studievejledning online, kontakt studievejleder