Sugerør plastik ikea

Isterningbakker, sugerør og tilbehør til drinks og fest – IKEA

Isterningbakker, sugerør og tilbehør til drinks og fest – IKEA

Find isterningbakker, farvestrålende sugerør og alt hvad du har brug for til festlige drinks og cocktails – Besøg din lokale IKEA eller se udvalget her.

FÖRNYANDE Sugerør, papir, hvid – IKEA

Bare det at skifte til de bæredygtige produkter, du finder her, såsom bambussugerør, genanvendelige indkøbsposer og glasbeholdere til madvarer er et nemt …

FÖRNYANDE Sugerør, papir, hvid. Sugerøret er lavet af papir – det er bedre for miljøet end plast. Sugerørene er lavet af 3 lag papir, der ikke er coatet, og som rulles tæt sammen for at bevare formen, mens du nyder en forfriskende drik i solen.

OKUVLIG Sugerør/rengøringsbørste, bambus/palme – IKEA

Læs, hvordan vi udskifter engangsplast og bruger mere bæredygtig plast. … En samling af take-away-mademballage inklusive kopper, sugerør og æsker, nogle.

OKUVLIG Sugerør/rengøringsbørste, bambus/palme Sig farvel til plast, og pas på miljøet. Sugerørene af bambus er lige så gode og kan bruges igen og igen ― og du kan hurtigt rengøre dem med de 2 medfølgende børster. Sugerørene kan bruges igen og igen, fordi de er fremstillet af holdbar bambus.

Reducer affald og madspild – IKEA

Reducer affald og madspild – IKEA

Reducer affald og madspild

UPPLADDA Infusionsflaske med sugerør, 0.7 l – IKEA

UPPLADDA Infusionsflaske med sugerør, 0.7 l Det er næsten et mirakel, at vand kan smage så godt! Fyld flaskens beholder med dine yndlingsfrugter, så du både får vitaminer og den forfriskende væske – og føler dig sund og frisk hele dagen.

LÅNESPELARE Krus med låg og sugerør, sort – IKEA

LÅNESPELARE Krus med låg og sugerør, sort Smukt krus af rustfrit stål, der holder dine drikkevarer kolde i lang tid – og med låg og sugerør, så du kan drikke uden at spilde. Kraven af silikone er god at holde om og holder dine fingre tørre. Sugerøret er nemt at gøre rent med den medfølgende børste.

Kun genanvendeligt eller fornybart plast i 2030 – IKEA

Vi ønsker, at alt det plast, vi bruger, skal være baseret på fornybare eller genbrugte materialer. Læs, hvordan vi udskifter engangsplast og bruger mere bæredygtig plast.

IKEA 365+ Madopbevaring, firkantet/plast, 1.4 l

IKEA 365+ Madopbevaring, firkantet/plast, 1.4 l – IKEA

IKEA 365+ Madopbevaring, firkantet/plast, 1.4 l Reducer madspild ved at opbevare madrester i madopbevaring og varme dem op og spise dem senere. Madopbevaringen kan stables inden i hinanden og sparer plads i skabet.

Sugerør plast • Find (200+ produkter) hos PriceRunner »

Keywords: sugerør plastik ikea, ikea sugerør